Nyt fra riffeludvalget

Udendørsturneringen 2020 - Riffel

Der er netop lagt indbydelser op til vores udendørsturnering, som I år afholdes som hjemmebaneturnering for både 50m og 200m riffel. 

I Riffeludvalget ønsker vi at støtte de foreninger, der vælger at afholde lokalstævner og vi har derfor valgt at lave turneringen til en hjemmebaneturnering. Mange lokalstævner er forsvundet grundet manglende deltagere og vi håber nu på at endnu flere skytter vælger at deltage i lokalstævner og støtte skytteforeninger i det Nordjyske, når foreningerne vælger at afholde stævne. 

For at give skytterne et billigt alternativ til udebaneturneringen har vi i Riffeludvalget oprettet ”Aftenstævner”. Et stævne, som alle foreninger kan afholde, hvor indskuddet kun er 10 kr. pr. skydning og der gives ikke præmier, dog laves der resultatlister og resultaterne tæller til KAP.

Den afholdende forening modtager 500 kr. fra DGI Nordjylland Skydning i støtte.

Vi håber at både foreninger og skytter vil støtte op om de Aftenstævner, der vil blive oprettet i løbet af sæsonen - har din forening lyst til at afholde et Aftenstævne, kontakt da gerne et medlem af riffeludvalget.

Du finder indbydelserne til turneringerne her

Yderligere information