Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Kontoret og Coronavirus (opdateret 17/4 kl. 8.26)

Foreningslivet ligger i vid udstrækning stille for tiden – og vi er mange som venter på at myndighederne igen åbner op, så vi kan sætte gang i aktiviteterne. Det betyder at vi i DGI Nordjylland har besluttet at drosle lidt ned på arbejdstiden lige nu, så vi er klar til at sætte ind for fulde sejl – når forholdene igen tillader det.

Derfor arbejder alle medarbejdere, som udgangspunkt, kun om tirsdagen fra klokken 08.00 – 16.00 frem til den 8. juni – med mindre myndighedernes anbefalinger ændrer sig inden da. Er der opgaver i foreningslivet, som kræver arbejdstid ud over dette tidsrum, løser vi selvfølgelig også dem.

Så er der brug for at snakke med skyttekonsulenten uden for tidsrummet tirsdage kl. 08.00 - 16.00, så book en tid via mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til en telefonsnak - dog er det altså stadig kun muligt på tirsdage.

Hvis du har brug for hjælp inden jeg kan vende tilbage til dig, kan du sende mailen til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller ringe på vores hovednummer 79 40 41 50. Her får du fat i en af mine kolleger mandag til torsdag mellem klokken 09.00 og 15.30.

Skyttekonsulenten

 

Yderligere information