Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Årsmøde DGI Nordjylland

Få en hyggelig aften sammen med din forening, hør inspirerende oplæg og vær med til at bestemme, hvem der skal være DGI Nordjyllands kommende formand.

Det er noget af det, du kan opleve den 20. marts, når vi inviterer dig og din forening til vores årsmøde 2020 i DGI-Huset Nordkraft i Aalborg.

 

Efter 10 år som formand for DGI Nordjylland har Palle S. Fogh valgt at det er tid til nye kræfter i front - og I skal derfor vælge den næste formand, som skal være de nordjyske foreningers talerør i det fremtidige arbejde. 

Derudover er der følgende på aftenens program: 

Vedtægtsændring

På årsmødet skal der stemmes om en vedtægtsændring, som giver os mulighed for at afholde generalforsamling i både marts og april. Den øgede fleksibilitet, giver helt konkret mulighed for, at endnu flere af vores medlemsforeninger kan deltage i demokratiet. 

Inspiration til at tænke motivation

Vi har for vane at hente lidt inspiration udefra til vores årsmøder, og i år kommer indsparket til hverdagen i foreningen fra Niels Grinderslev. Niels ved en masse om motivation – og han kommer med en halv times inspiration til, hvordan I kan tænke motivation for medlemmerne ind i aktiviteter, så tilbuddene rammer lige i hjertet og skaber engagement og lyst til mere.

Landsstævne 2021 i Svendborg

Vi er mange der husker Landsstævnet i Aalborg - og nu skal vi snart til det igen. I 2021 er det Svendborg, som skaber rammerne om Danmarks største idrætsfest - og vores formand Charlotte Bach Thomassen kommer for at fortælle om, hvad vi kan forvente i det sydfynske øhav. 

Uddeling af priser 

Helt som vi plejer, kårer vi ’Årets Idrætsforening’ på aftenen og hylder ’Årets Ungleder’ blandt prismodtagerne i de nordjyske kommuner. 

Praktisk information

Årsmødet finder sted fredag den 20. marts kl. 16.30 - 21.30 i DGI-Huset Nordkraft, Teglgårds Pl. 1, 9000 Aalborg. 

Vi afholder årsmødet på niveau 3 i DGI-hallen og du kan ankomme fra klokken 16.00. Der er reserveret bord til din forening, så I sidder samlet hele aftenen til en hyggelig aften i demokratiets tegn. 

Tilmelding senest 10. marts HER

Yderligere information