Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Skydesportens Dag 2019 en succes!

10 Nordjyske foreninger deltog i den landsdækkende Skydesportens Dag, som er et åbent hus arrangement, hvor skytteforeninger byder inden for og giver de besøgende en smagsprøve på hvad skydning er.

Hele 653 personer besøgte de 10 foreninger og 71 meldte sig samme dag ind i en skytteforening, efter at havde prøvet skydning! 

En af de foreninger som oplevede rigtig mange interesserede besøgende var Vodskov Skytteforening. 

”Vodskov skytteforening deltog for anden gang i Skydesportens dag - også denne gang var det en stor succes fortæller Frank Bertelsen formand i Vodskov Skf, og fortsætter.

 

”Vi var spændte på om vi ville få besøgende. Det fik vi, for allerede klokken 10.00 stod de første 15 gæster klar til at komme ind. Det fortsatte løbende hele dagen, og vi endte med over 100 besøgende. 
Vi havde godt 20 trænere/hjælpere til at hjælpe på banen og tage sig af gæsterne og indsatsen blev belønnet, for på selve dagen meldte 19 nye medlemmer sig ind i klubben, og på den første skydedag efter meldte der sig yderligere 4 ind, af dem som havde besøgt os. 
Der er slet ikke nogen tvivl om, at det har båret frugt, at DGI Nordjylland Skydning, fik sparket gang i dette projekt skydesportens dag. Markedsføringen og alt materialet, som er sendt ud til både medier og til klubberne, har i den grad skabt synlighed om skydesportens dag. Vi håber, at DGI Skydning vil gøre det til en fast årlig tradition med dette arrangement, og gerne andre tiltag for skydesporten, så vi kan tiltrække flere medlemmer.”

De ti deltagende foreninger var i år: Vodskov Skf., Brønderslev Skf., Sjørring Skf., Løgstør Sportsskytteklub, Hjørring Skf., Hobro og Omegns Skf., Boddum-Ydby Skf., Nykøbing Mors, Aalborg Skyttekreds og Thisted Skf.

Se mere om skydesportens Dag HER

Vil I være med?
Skulle Jeres forening have lyst til at deltage i Skydesportens Dag 2020, så kontakt skyttekonsulenten og hør mere om muligheder og betingelser for deltagelse.

Yderligere information