Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Skole DM i skydning 2019

Skole DM i skydning 2019

Hvem bliver årets Danmarksmester i Skole DM i skydning? 

Skole DM i skydning – et samarbejde mellem DGI Skydning og Dansk Skoleidræt - har eksisteret siden 1995 og er et tilbud til elever på 5. klassetrin. De seneste år har 8-9000 elever deltaget på landsplan.

For skytteforeningerne er det en oplagt chance for at vise skydeidrætten frem og gøre opmærksom på, at byen har et tilbud om at gå til skydning i fritiden – og måske få nogle nye medlemmer i foreningen. 

Vil I også være med? 

Vil I gerne afvikle skole DM i skydning i jeres forening men er lidt i tvivl om, hvordan I griber det an? Så se mere HER og få 10 tips til, hvordan I kommer godt i gang.

Tidsplan for Skole DM i Skydning 2019 i Nordjylland

Træning:

I ugerne 36-44 træner eleverne på skydebanen.

Det er muligt at forhåndstilmelde hold (hvis det er muligt), hvis man gerne vil have delta-gergaverne hurtigt. Tilmelding af hold er muligt frem til den 9. november.

Indledende runde skydes frem til den 9. november.                       

Resultater indledede runde: 

Når eleverne har skudt 20 gældende skud, sendes resultaterne på udsendte resultatskema til Eskil Aachmann på e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som laver en resultatliste. 

Sidste frist for indlevering af resultater er lørdag den 9. november 2019 kl. 21.00.

Foreningerne kan forvente at resultatlisten udsendes onsdag den 13. november kl. 18.00. 

De 20 bedste hold inviteres til landsdelsfinalen. Der udsendes bloktider med de forskellige skoler/foreningers skydetider.

Landsdelsfinale for Nordjylland 23/11 2019: 

De 20 bedste hold fra indledende runde inviteres til landsdelsfinalen som afholdes den 23. november 2019 hos Thisted Skyttekreds, Lerpyttervej 50, 7700 Thisted (indgang gennem Thyhallens hovedindgang). Forventet start på finalerne er kl. 9.00. Se nærmere i bloktider som udsendes efter indledende runde.

Landsfinale i Vingsted 30/11 2019:

De tre bedste hold fra den Nordjyske finale kvalificerer sig til landsfinalen som afholdes den 30. november 2019 i Vingsted. 

Yderligere information