Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Er du vores nye formand i DGI Skydning Nordjylland?

Er du vores nye formand i DGI Skydning Nordjylland?

På Skydnings idrætskonference den 10. november 2018 skal der findes en ny formand da Peter Bentsen har valgt at stoppe. Årsagen er at der nu er en rigtig god mulighed for at en ny formand kan komme ind og være med til at sætte sit præg på udviklingen frem mod 2023, hvor vi skal være en fuld integreret idræt i DGI Nordjylland og DGI som helhed. 


Selv om vi er kommet rigtigt godt i gang så er der stadig vigtigt arbejde der skal laves. Der er en spændende men også krævende proces med en del udfordringer. Man skal som formand for skydeudvalget primært se sig selv som politiker med fokus på de overordnede linjer både for skydning og DGI som helhed. 

Man vil som udgangspunkt ikke arbejde direkte med aktiviteterne, til det er det nogle velfungerende og dygtige aktivitetsudvalg. 

Man vil derimod indgå som medlem af DGI Nordjyllands bestyrelse på helt lige fod med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og med de samme forpligtigelser. Her skal man selvfølgelig sikre at der er en gensidig forståelse og respekt for skydesporten, men samtidig være med til at sikre at skytterne og skytteforeningerne indgår som værdifulde spillere på DGI holdet.

Som formand vil nogle af opgaverne være:

•Sammen med DGI Nordjyllands bestyrelse, udstikke retningen for DGI og DGI Nordjylland

•Sikre at skydning støtter op om strategien for DGI

•Sammen med skydeudvalget sikre udviklingen af skydesporten generelt

•Sammen med skydeudvalget sikre at der udbydes gode og attraktive tilbud

•Varetage forskellige tillidsposter, f.eks. poster i repræsentantskaber

Erfaring er tit en fordel men ikke en nødvendighed, det er langt vigtigere at man har lyst til at arbejde med skydeidrætten og idræt generelt på et politisk niveau. 

Heldigvis står man langt fra alene med opgaverne. Der vil være god backup fra Skyttekonsulenten samt de mange dygtige medarbejdere på DGI kontoret. Endeligt har man selvfølgelig en næstformand og et skydeudvalg i ryggen.

Hvis dette lyder spændende og du har lyst til at høre mere om opgaven, kan der rettes henvendelse til Peter Bentsen på tlf. 40444292 e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Skyttekonsulenten Christian Jakobsen på tlf. 21727494 eller e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Yderligere information