Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Rokade i Skydeudvalget DGI Nordjylland Skydning

Rokade i Skydeudvalget DGI Nordjylland Skydning

Grundet stigende arbejdspres på jobbet, har Jesper D. Thomsen ønsket at blive afløst som formand for Skydeudvalget i DGI Nordjylland. Efter møder i marts har et enigt skydeudvalg, i samarbejde med DGI Nordjyllands bestyrelse, aftalt ny konstituering – hvor Anton Christensen overtager formandsposten, mens Jesper. D. Thomsen fortsætter i skydeudvalget som menigt medlem.  

Rokaden betyder at sammensætningen i skydeudvalget indtil Idrætskonferencen i november 2020 ser ud som nedenstående. Samtidig bliver det planlagte arbejde i DGI Nordjylland Skydning ikke påvirket af ændringerne.  

Læs mere...

Landsdelshold for 15 m riffel/luftgevær 2020

Ja desværre kom i ikke til DM, men de skytter der har kæmpet for gode placeringer, skal da ikke snydes for at komme på holdet, der aldrig blev sendt afsted

Holdet er sat meget aggressivt med kun de bedste skytter, der er ikke taget hensyn til garderinger eller om skytten var tilmeldt, så det er 4 Dream team der er sat.

Vi glæder os til vi kommer i gang igen, men husk at passe på hinanden der ude, når vi måske snart går i gang igen. Helbredet er vigtiger end skydningen!

 

 

http://www.ddsnordjylland.dk/ddsn/index.php/aktiviteter/riffel/riffel-dm-og-ovrige-staevner/ranglister-dm-riffel

rettelse til vinderturneringen 15 M pistol 2019 - 20

rettelse til turneringen, det for ikke indflydelse på medalje fordeling 

KLIK HER

Kontoret og Coronavirus (opdateret 17/4 kl. 8.26)

Foreningslivet ligger i vid udstrækning stille for tiden – og vi er mange som venter på at myndighederne igen åbner op, så vi kan sætte gang i aktiviteterne. Det betyder at vi i DGI Nordjylland har besluttet at drosle lidt ned på arbejdstiden lige nu, så vi er klar til at sætte ind for fulde sejl – når forholdene igen tillader det.

Derfor arbejder alle medarbejdere, som udgangspunkt, kun om tirsdagen fra klokken 08.00 – 16.00 frem til den 8. juni – med mindre myndighedernes anbefalinger ændrer sig inden da. Er der opgaver i foreningslivet, som kræver arbejdstid ud over dette tidsrum, løser vi selvfølgelig også dem.

Så er der brug for at snakke med skyttekonsulenten uden for tidsrummet tirsdage kl. 08.00 - 16.00, så book en tid via mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til en telefonsnak - dog er det altså stadig kun muligt på tirsdage.

Hvis du har brug for hjælp inden jeg kan vende tilbage til dig, kan du sende mailen til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller ringe på vores hovednummer 79 40 41 50. Her får du fat i en af mine kolleger mandag til torsdag mellem klokken 09.00 og 15.30.

Skyttekonsulenten

 

nye ranglister

så er der kommet ranglister for 15 m sæsonen for riffel som kan ses i dette link.

desværre skal de ikke som vi plejer bruge dem til Landsdelshold, men tjek nu jeres placering og gør det bedre næste år.

http://www.ddsnordjylland.dk/ddsn/index.php/aktiviteter/riffel/riffel-dm-og-ovrige-staevner/ranglister-dm-riffel

Rådgivning i forbindelse med Coronavirus

DGI gerne vil hjælpe jer frivillige ledere i idrætsforeningerne i disse Corona-tider. Vi hører to overordnede ting i vores dialog med foreningerne her i vores landsdel, nemlig:

1) At der lige nu er nogle udfordringer med kontingenter/aflysninger af arrangementer/stævne/generalforsamling osv.

HVIS det er tilfældet hos jer er der hjælp og rådgivning på DGI.dk´s side om Corona HER, hvor vi har samlet al nødvendig viden om situationen.  

ELLER: 

2) At der faktisk er ok styr på det hele, og man lige nu mest bare venter på, at det hele er overstået, så vi igen kan mødes i fællesskabet.

HVIS det er tilfældet er vi glade!

Læs mere...

Yderligere information