Nyheder i DGI Nordjylland Skydning

Kontoret - ny idrætssektetær for skydning

Idrætssekretær for skydning, Ulla Odgaard, er desværre stoppet ved DGI.

Fremover tilknyttes Karina Jakobsen til skydning og hun vil fremover hælpe med alt det, som Ulla før har taget sig af.

Kontaktoplysninger:

Karina Stadfeldt Jakobsen
Direkte tlf: 79 40 41 54
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Stævneoversigt Nordjylland

Vi vil gerne prøve at lave en oversigtskalender over de stævner der afholdes i Nordjylland. Dels for at skabe et overblik over stævnerne - og dels for at I, ude i foreningerne, bedre kan koordinere stævnerne og undgå for mange sammenfald.

Læs mere...

Landsstævne 2017 - frivillige søges!

Meld din forening som frivillig

Skal din forening stille med frivillige til Landsstævnet? Vil I hjælpe os med at skabe magien, være en del af en kæmpe sportsevent og få en oplevelse for livet?

Som frivillig bliver du en del af det store tandhjul, der driver Landsstævnet, og frivilligopgaverne er alt lige fra brandvagter til udlevering af mad og anden logistik.

Det er en oplevelse i sig selv at være en del af det crew, der skaber magien for de mange deltagere, og heldigivs er der allerede rigtig mange, som er interessede i at være en del af frivilliggruppen.

Læs mere...

Mailinformation fra kontoret

Da vi stadig gerne vil sikre os, at I modtager de vigtige informationer o.a. fra os, som I har ønsket ved at være på kontorets postliste. Så vil vi lige minde jer om - en sidste gang - at de af jer, der ikke står som ”formand” eller ”kontaktperson” i DGI foreningsservice/foreningen – ikke fremadrettet kan være sikre på at modtage info-mails fra os.

Læs mere...

Landsdels hold DM voksne 2016

Se landsdels holdene på 50 m, 200 m og 300 m til DM for voksne 2016 her.

Landsdels hold DM voksne 2016

På landsdels holdene på 200 & 300 m mangler vi skytter. Så hvis du har lyst til at få chancen for at blive udtaget til et af holdene, skal du tilmelde dig til DM for senior. Se hvordan de foreløbige landsdels hold ser ud her.

Yderligere information